Review

Product review: Evian Fruits & plants

IMG_4241 2

Evian heeft sinds kort drie zoete drankjes op de markt gebracht die hun mineraalwater combineren met de smaak van zoet fruit en planten. Dit zie je wel vaker de laatste tijd: watermerken produceren massaal drankjes met een smaakje aan. Ik ben alvast grote fan van die drankjes: ze doen me voornamelijk meer water drinken. En gehydrateerd zijn is superbelangrijk en ook erg gezond voor je lichaam!

Nu heb ik dus de drie versies van Evian Fruits & Plants uitgetest (Druif & roos, citroen & vlierbloesem, framboos & verbena). Hieronder leg ik de drankjes onder de loep.

IMG_4249

Uitzicht

De flesjes hebben een hoog aaibaarheidsgehalte en liggen goed in de hand. De vorm van van de verpakking doet me denken aan een waterdruppel. Toch wel slim gezien van het watermerk!

Ook de kleurtjes zijn zeer aangenaam om naar te kijken. Zo heb je de twee pastelkleuren (geel en roze) en dan het warme dieprode kleurtje.

Smaak

Citroen & vlierbloesem

IMG_4248

Opgepast fans van een frisse slok! Dit drankje is de meest verfrissende van de drie. Het prikkelt je tong en verfrist je smaakpapillen. Een eerder zure toets blijft dan over op je tong. Normaal gezien drink ik citroenwater altijd met prik, zoals Spa Touch of Lemon. Maar dit drankje zonder bubbels kan me ook wel bekoren.

Druif & roos

IMG_4244 2

Je zou zeggen: wat een gekke combinatie! Eerlijk, het was ook wel mijn eerste gedachte. Maar na een eerste slok gaf ik al snel toe, dit is echt best lekker. Zoet, maar ook lekker zacht. De druif kan je er nog wel uithalen. Rozen heb ik er niet echt in geproefd. Het zachte subtiele smaakje is echter zeer lekker.

Framboos & verbena

IMG_4246 2

Deze had ik eigenlijk al eens eerder geproefd. Vooral de kleur van het flesje sprak me aan. De verpakking gaf eigenlijk al duidelijk aan dat dit drankje aan de zoete kant is. En ja hoor, instant sigaar rush. Iets té zoet naar mijn smaak, maar verdund met wat meer water is dit wel een lekker drankje.

Van de 3 drankjes die Evian heeft uitgebracht vond ik Citroen & vlierbloesem en Druif & roos de meest geslaagden. Deze waren meer subtiele drankjes. Framboos & verbena was iets té zoet en moet je al afzwakken met meer water.

De flesjes  van Evian zijn in supermarkten verkrijgbaar. Adviesprijs €2,79 voor een flesje van 37cl.

Website van Evian

Heb jij deze smaakjes al uitgeprobeerd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s